Informační seriál

Tisková zpráva: Sabris uvádí na trh řešení S/4.CZ

Sabris uvádí na trh řešení S/4.CZ – plně lokalizovaný a přednastavený systém SAP S/4HANA, který nasadíte za pár měsíců

Tisková zpráva vydaná společností Sabris CZ s.r.o. dne 6. 4. 2018 v Praze

Společnost Sabris CZ s.r.o., významný systémový integrátor a poskytovatel IT služeb v regionu CEE, uvádí na trh vlastní řešení S/4.CZ by Sabris. Jde o plně lokalizované řešení SAP S/4HANA pro české prostředí, které navíc disponuje předpřipravenou podporou dle Best Practices pro více než 60 standardních podnikových procesů. Partnerské řešení S/4.CZ až o třetinu urychlí implementaci SAP S/4HANA dle metodiky SAP Activate, což významně sníží náklady na pořízení tohoto systému a zároveň usnadní budoucí plánování na jeho další rozvoj a rozšiřování. To vše v rámci aktuálních legislativních požadavků.

Na českém trhu jde o jedinečné řešení propojující rozsáhlé možnosti a kvalitu SAP S/4HANA s lokalizací pro české prostředí a legislativu. Jsme první, kdo v Česku implementoval SAP S/4HANA, a tak i díky těmto zkušenostem jsme vytvořili řešení, které umíme nasadit během pár měsíců i s ohledem na potřeby zákazníka," řekl Branislav Komada, Head of Sales ve společnosti Sabris.

Řešení S/4.CZ je certifikované společností SAP jako „SAP-qualified partner-packaged solution for SAP S/4HANA". Je určeno obchodním i výrobním společnostem, které hledají stabilní a ověřené řešení pro komplexní řízení firmy, podporu růstu i zavádění inovací. Díky metodice SAP Activate řešení S/4.CZ zcela mění přístup k implementaci. V prostředí přednastavených procesů se zákazník přímo seznamuje s optimalizovanými postupy a společně s týmem Sabris posuzuje konkrétní přínosy pro jeho podnikání.

V rámci našeho působení na SME trhu podporujeme lokální partnery, aby mohli nabízet řešení postavené na špičkové globální technologii a přizpůsobené potřebám českých firem. Předpřipravený balíček S/4.CZ je výsledkem skvělé spolupráce se společností Sabris," okomentoval Jakub Černý, Demand Generation manažer v SAP ČR.

S ohledem na již připravené standardní procesy se výrazně zvyšuje rychlost implementace a tím také roste kontrola nad náklady a celkovou cenou, kterou zákazník za nasazení SAP S/4HANA zaplatí. Celý proces nasazení od Kick-off až po Go-Live ve společnosti střední velikosti trvá zhruba 4 měsíce. Uživatelsky intuitivní prostředí SAP Fiori navíc výrazně zkracuje dobu zaučení nových uživatelů. Nicméně ani znalosti zkušených uživatelů řešení SAP nepřijdou nazmar. Většinu transakcí lze totiž stále provozovat v tradičním SAP GUI.

Hlavní výhody S/4.CZ

• Významná úspora času a prostředků při nasazení informačního systému SAP S/4HANA
  • Snížení provozních nákladů díky využití standardizovaných procesů dle Best Practices
  • Splnění souladu s národními předpisy a legislativou